7.4.2009

Touhuilua

Tänä iltana pitkästä aikaa mulla oli oikeasti aikaa touhuta Hukan kanssa, kun histon-piirrokset oli viimein tehty. Harjasin pallukan, joka meni suhteellisen hyvin. Trimmasin Hukan korvat vähän paremmalla menestyksellä kuin viimeksi, nyt se näyttää taas pommilta.

Treenasimme seisomista. Tämä on ollut jonkin aikaa tauolla, kun on pitänyt lukea kevään mahdollisesti vaativampaan tenttiin. Tuloksia odotellessa.. Kun tajusin itse olla kehumatta äänellä Hukkaa, luulen että sen päässä saattoi mahdollisesti kaksi asiaa yhdistyä - sana seiso, ja mitä se tarkoittaa. Luulen, että tämä vaatii vielä paljon vahvistamista, mutta hyvältä näyttää. Tekisi mieli jo kovasti alkaa treenata istumista ja maahan menoa, mutta ehkä maltan vielä hetken keskittyä seisomiseen.

Lenkkeilimme Hukan mittakaavassa tänään oikein urakalla. Päivä lenkki oli suht normi (puoli tuntia reippaasti), mutta lisäksi oli vastaava iltalenkki. Hukka paineli lenkillä pää viidentenä jalkana, sain oikeasti kävellä reippaasti, jotta pysyin mukana :D Hukka kulkee tällä hetkellä tosi nätisti hihnassa. Se ei vedä, ja kulkee vähintäänkin kuivalla kelillä n. puoli metriä edelläni vasemmalla puolella. Yksi suuri miinus Hukan hihnakäyttäytymisessä on, se ei nimittäin ymmärrä pysyä poissa jaloistani, vaan saattaa yhtäkkiä vaihtaa puolta (vahvistan vasemmalla puolella kulkemista kehuilla) jalkojeni editse. Onneksi se ei tee sitä kovin usein, mutta haluaisin tämän tavan pois ennen kuin astun sen päälle (nyt olen vasta potkinut sitä.. ). Vinkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti