25.4.2009

Leikkikoulu

Kävimme Hukan kanssa 2-5kk pentujen leikkikoulussa Koirakeitaalla Vantaalla. Hukka oli nyt mukana toista kertaa, ensimmäisellä kerralla en ollut itse mukana. Tunnille piti tulla myös toinen pikkukoiran pentu, mutta se teki oharit. Mukana Hukan lisäksi olivat 3 kk ikäinen nöffi, 8 vko tanskandoggi ja 5 kk staffi Elvis. Elviksellä oli koko ajan vauhti päällä, ja sen meno oli Hukalle liikaa. Tanskandoggi sen sijaan oli vähän ujo, ja alkujännäilyn jälkeen Hukka teki sen kanssa tuttavuutta.

Pienen ulkoilutauon jälkeen Hukka teki paremmin tuttavuutta nöffin ja Elviksenkin kanssa. Nöffi osasi hienosti olla rauhallisesti näin pienen kanssa. Hukka viiletti jo aika kivasti nöffin ja doggin kanssa, mutta jottei Elvis olisi jäänyt kokonaan paitsi leikeistä eristimme Hukan ja doggin pienempään aitaukseen. Doggi yritti terhakkaasti leikittää aikaisemmin niin innokasta Hukkaa läpsimällä sitä. Tämä oli suhteellisen huvittava näky. Hukka tyytyi väistelemään ja pientä leikinpoikastakin yritettiin. Isojen kanssa Hukka selkeästi viihtyy myös, kunhan eivät ala painimaan tai jahtaa Hukkaa. Hukan pitää saada jahdata.

Ensi kerralla parin viikon päästä pitäisi olla tulossa myös muutenkin kuin iältään pieniä pentuja. Toivottavasti sitten Hukka pääsisi kunnolla leikkimään kokoistensa kanssa. Kaikenkaikkiian leikkitunnit tuntuvat todella hyvältä idealta. On kuitenkin muutenkin hankalaa saada ikäistä ja kokoista seuraa Hukalle, joka on todella leikkisä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti