2.4.2009

Tallikoira


Hukka oli tänään eka kertaa talilla. Kävimme opiskelukaverini Sophien hevosta Genetteä katsomassa. Kun menimme hakemaan heppaa tarhasta kävelimme monen hepan ohi, eikä Hukka tuntunut huomaavan niitä. Vasta kun olimme Genetten tarhalla ja se alkoi liikkua Hukka tajusi nämä valtavat jutut eläviksi. Hevoset ja tallin häly jännittivät Hukkaa, mutta kun tilanne rauhoittui Hukka oli ihan rentona hepan lähettyvillä.


Menimme maneesiin. Istuin Hukan kanssa katsomossa kun Sophie ratsasti. Hukka katseli heppoja kiinnostuneena. Kun mä nousin ratsaille Hukka sai jäädä Sophien syliin, jossa se viihtyi hyvin. Ei kauheasti inissyt, Sophie oli hyvä vara-äiskä. Hukka oli koko ajan tosi reipas, kuten yleensä. Ajomatkan aikana kotiin ei takapenkiltä kuulunut yhtään ininää. Taisi vähän väsyttää.


Kotona hukka joutui kylpyyn. Märkä Hukka muistutti enemmän chihuahuaa kuin pommia. Ei saisi nauraa, mutta..2 kommenttia:

 1. Voi ei en kestä tuota tyyppiä! Hukka vois tulla tänne tädin luo niin täti antaa herkkuja ja rapsuttaa.. Ihana pikku-Hukka<3

  On se vaan niin reipas kokoisekseen :o

  Nähdään huomenna, täällä vielä koitan lukea Sjaastadia, huoh!

  E

  VastaaPoista
 2. Siitä se tallikoiran ura alkaa :) Miten ne osaakin olla niin naurettavan näköisiä märkinä xD Olette näköjään agilityyn tutustuneet :) Meillä parin viikon päästä hallittavuustesti ja katsellaan jos meidät hyväksytään sitten alkeiskurssille. T. Suvi

  VastaaPoista