1.4.2009

Agilityura aloitettu!

Olimme Hukan kanssa ensimmäistä kertaa tutustumassa agilityn ihmeelliseen maailmaan. Varasimme pienellä, rauhallisella porukalla kaverivuoron Koirakoulu Kompassista. Mukana olivat meidän lisäksi Milla & Frodo-lagotto ja Sofi & Lyra-dalmis & Torsten-springeri (myös Annen & Cami-bichonin piti tulla mutta estyivät vatsavaivojen takia). Hukka tapasi Frodon ja Lyran ekaa kertaa. Frodo kiinnosti Hukkaa kovasti, ja lopussa se ahdisteli Frodoa samaan tapaan kuin Camia (eli seurasi sitä). Lyra ei ollut mitenkään erityisen kiinnostunut Hukasta, mutta hyvin meni.

Hukka sai kokeilla seinässä kiinni oloa. Vähän oli malttamaton juu, inisi lähes koko ajan. Hmh. Tätä tulee onneksi väkisinkin harjoiteltua seuraavilla kerroilla. Harjoittelimme putkea ensin Sofin avustuksella. Sofi piteli Hukkaa putken toisessa päässä ja minä kutsuin namin kanssa toisessa. Aluksi Hukka ei ollut yhtään halukas menemään putkeen, mutta kun Sofi pari kertaa laittoi sen putkeen sisälle se tepasteli luokseni. Treenien lopussa otettiin putkea uudelleen Millan avustuksella. Hukka meni jo vähän matkan päästä itse putkeen ja reippaammin läpi.

Tutustuimme myös puomiin. Laitoin Hukan vähän matkaa puomille ja houkuttelin alas. Pisin matka taisi olla metri. Onhan se nyt pitkä matka noille pikku jaloille ;) Houkuttelin Hukan myös laittamaan käpälät puomille vähän matkaa ja siitä sai namia. Sofin avustuksella Hukka astui pari kertaa hyppyesteen riman yli :D Kyllä se siitä.

Lisää omatoimivuoroja on jo varattu, ehkä sitten syksyllä ilmoittaudumme ohjatulle K9:n vuorolle.

1 kommentti:

  1. Saat tottakai! Hihii, Hukka on kyllä maailman söpöin pikkupommi. Kiva että Nannakin leikki niin nätisti sen kanssa :)

    Mulla on muuten vielä se sun Champe. Tuutko huomenna kyselytunnille, voisin tuoda sen sinulle takas?

    E

    VastaaPoista