14.4.2009

Kolmas agi-treeni

Olimme taas Koirakoulu Kompassilla agilityä treenaamassa. Mukana olivat Milla & Frodo, Anne & Cami ja Sofi & Torsten. Hukka meni hyppyesteen muutaman kerran niin, että minä hyppäsin edellä jolloin sain palleroon vähän vauhtia ja se oikeasti hyppäsi riman yli. Nyt voimme jättää hypyt vähäksi aikaa vaikka poiskin, vaikka niitä on kyllä otettu niin vähän etten usko sillä olevan merkitystä kehitykselle.

Hukka pujotteli keppejä namin perässä, hitaasti mutta varmasti. Puomilla nostin Hukan selvästi ylemmäs mitä aikaisemmin ja se kipitteli alas. Namia sai kontaktilla ja maassa. Lopussa myös niin, että takatassut ovat puomilla, etutassut maassa. Hukka kipitti myös muutaman kerran puomia ylöspäin.

Uutena kokeilimme pussia. Kangas rullattiin aluksi ihan lyhyeksi. Sofi piteli Hukkaa alussa ja minä huutelin kangasta raottaen. Kangas on aika painava näin pienelle, mutta kun sitä vähän kannattelee niin läpi tullaan. Hyvältä vaikutti meno. Lopussa otimme vielä putken muutaman kerran. Viimeisellä kerralla Hukka hyppeli putken lopussa niin jätimme sen viimeiseksi kerraksi kun meni niin hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti