14.4.2009

Pääsiäinen mökillä


Suuntasimme perjantaina Lappeenrannan kautta vanhempieni mökille Ruokolahdelle. Mukana olivat taas tipsu neidit Ninni ja Sessi. Sessi suhtautui Hukkaan nyt vähän suopeammin, Ninni ei jaksanut Hukkaa vieläkään leikittää. Hukka kyllä viihdytti itseään jahtaamalla Ninniä. Ninni parka pakeni hirviö pennulta hyppäämällä sohvalle. :)

Matkasimme ensimmäisen kerran Hukan kanssa junalla. Koiravaunu oli IC:ssä iso ja tilava, mutta aivan täynnä. Koiria oli menomatkalla 12 ja takaisin tullessakin kymmenen hujakoilla. Plus kissat ja fretit päälle. Menomatkalla Hukka tutustui Espanjasta pelastettuun katukoiraan, joka oli mitä suloisin olemukseltaan sekä luonteeltaan. Matka sujui hyvin, tunnin pällistelyn jälkeen Hukka rauhoittui nukkumaan syliini ketarat ojossa vailla huolen häivää. Takaisin tullessa se rauhoittui jo puolessa tunnissa.

Mökillä Hukka tapasi ensi kerran setäni perheen labradorinnoutaja-herra Voxyn. Voxy suhtautui Hukkaan hyvin, osasi olla rauhallisesti pienen kanssa, eikä ainakaan vielä tuntunut välittävän siitä, että Hukka on myös uros. Toivottavasti pojat tulevat vastaisuudessakin toimeen, tarkoitus kuitenkin olisi viettää aikaa yhdessä. Kävimme koirien kanssa parilla jäälenkillä ja Hukka innostui riehumaan oikein urakalla. Pienet jalat vaan vipelsi menemään. Hukka onnistui jopa olemaan puoliksi sisäsiisti mökillä, kun sen sai helposti vietyä ulos vähän joka välissä. Hieno Huksutin. Hukka taapersi lumessa oikein mallikkaasti, ja kesti koleaa säätä ihan hyvin. Varsinkin kun välillä pääsi sylkkyyn.

Takaisin Lappeerannassa moikkasimme vielä naapurin Mandi-shelttiä ja toisessa naapurissa hoidossa ollutta Gena-gööttiä. Hukka tykkäsi tytöistä kovasti :)

Hukka, Ninni ja Voxy jäällä

Muista turvaväli!

Uupunut mökkiläinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti