8.10.2010

Ojangossa

Lähdimme Annen, Lauran ja Millan sekä koirien kanssa käymään Ojangossa kun kerrankin oli koulusta vapaa päivä. Hukka kävi kierroksilla eikä meinannut kuunnella ohjausta ollenkaan. Mur. Yritimme hypyn jälkeen tehdä takaakierron, mutta Hukka olisi halunnut vain mennä suoraan.. Saatiin hioa sitä aika kauan ja onnistui ehkä kaksi kerta.. Lisää ohjausharjoituksia muutenkin kuin yksittäisillä esteillä!

Sijoitimme A-esteen alle putken, kuten maanantainkin treeneissä. Oli yllättävän vaikeaa saada koira menemään niistä oikea ja sain huudella vaikka kuinka. No onnistuihan se sitten kumminkin. Lisäksi teimme yksittäisenä keinua. Hukka menee tosi reippaasti sen päähän. Luulen, että se luulee välillä sen olevan puomi.


Laura ohjasi Hukkaa muutaman kerran hypyn ja putken jotta sain otettua kuvia kun kamerakin oli mukana. Pitäisi harjoitella huimasti lisää, jotta oppisin käyttämään kameraa kunnolla ja ajoituksen kohdalleen. Säädöt alkaa sentään jo olla sinnepäin.. Teimme lopuksi pienen lenkin koirat irti. Lisää kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti