21.10.2010

Agilitytreenit

Maanantaina meillä oli ohjatut treenit Purinalla. Teimme kolmosen rataa, jonka saimme tietää vasta lopussa :) Jeij, me ei olla ihan onnettomia.

Radan alussa harjoiteltiin koiran jättämistä mahdollisimman kauas ja kaksi ekaa hyppyä eivät olleet suorassa linjassa. Näiden ja putken jälkeen oli takaa kierrettävä hyppy ja täyskäännös takaisin putkelle. Takaakierto meni yllättävän hyvin, vaikka olihan siinä toki hiomista. Putkelta oli tiukka käännös rivissä oleville hypyille, jossa harjoiteltiin välistä vetoja ja valssia.

Hop!

Kontakti

Emme saaneet Hukan kanssa tehtyä kokonaista virheetöntä rataa, koska onnistuin kesken kaiken unohtamaan mitä piti tehdä seuraavaksi. Jos ohjaajan muisti olisi ollut vähän parempaa luokkaa, olisi se sujunut. Onneksi edes koira osaa, vaikka ohjaaja tumpeloikin :)

Ollaan harjoiteltu tottista jonkin verran. Myös maanantain agitreeneissä odotellessa omaa vuoroa. Ollaan hiottu sivulle tuloa, joka menee koko ajan paremmin. Lisäksi myös nopeaa maahanmenoa (sujuu sisällä) ja paikalla oloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti