5.9.2009

SusiHukkanen ja Lambi.. eikun CamiLammas :)


Meillä on perjantaista sunnuntaihin hoidossa Hukan kaveri bichon frise neitokainen Cami. Cami on saanut jo monta lempinimeä.. mm. Camssu, Campus, Lambi lammas.. Varsin ihana pikku karvapallero siis kyseessä.


Hukka on käyttäytynyt yllättävän herrasmiesmäisesti Camia kohtaan. Toki alussa piti olla kimpussa kuin mikäkin herhiläinen, mutta aika pian Hukka on alkanut jättää Camin rauhaan. Cami voi toki nuorukaisen innostuessa liikaa hypätä vaikka sohvalle turvaan :) Se onkin ollut suosiossa. Toista sijaa nukkumapaikoissa pitää sohvan alusta. Sinne mahtuu ainakin puoli bichonia ja sitten nojataa jääkaappiin.


Ensimmäinen ilta/yö meni vähän ikävöidessä. Helpotti kuitenkin kun avasimme normaalisti yön kiinni olevan makkarin oven, niin koirat pääsi myös olohuoneeseen. Hukka taisi kuitenkin nukkua lähes koko yön makuuhuoneen puolella. Cami ei meinannut oikein asettua aloilleen vaan vähän väliä vaihtoi asentoa tai käppäili ympäriinsä, mutta jossain vaiheessa onneksi tuli väsy :)

Ensimmäinen kerta kun lenkitin näitä kahta yhtäaikaa yksin oli aika katastrofi :D Kumpikin veti eri suuntiin, eri nopeudella eikä kumpikaan ymmärtänyt miksi välillä pitää odottaa sitä toista... Tänään kuintekin pari lenkkiä on nyt mennyt todella mallikkaasti. Harmi ettei ollut kameraa mukana. Mentiin samaan suuntaan hihnat löysänä ja odottaminenkin onnistui. Hyvät hauvelit.

Hurmaava herra H1 kommentti: