13.9.2009

Agiliitoa

Aivan mahtava aurinkoinen keli, siispä suuntasimme agility-kentälle Ojankoon. Teemu ja kamerakin tulivat mukaan :) Hukka oli taas kerran innoissaan kentälle pääsystä. Virtaa oli vaikka muille jakaa!

Laitoin kolme hyppyä puoli ympyräksi, riman toinen pää maassa, toinen siivekkeen tukipuulle. Eli siis _ | _ . Aloitimme yhdellä hypyllä, jonka jälkeen palkka, sitten piti mennä kaksi ja palkka, lopuksi kaikki kolme peräkkäin. Huppa oli tosi hieno, vaikka kuuntelussa on kyllä edelleen aaaaika paljon parantamisen varaa :) Laitoin yhden hypyn niin, että rima oli reilu 10 cm maasta, siivekkeiden tukipuun päällä. Hienosti meni H senkin yli.


Seuraavaksi oli vuorossa A-esteen alla kaartava putki ja siitä suoraan hyppy. H meni tosi reippaasti putken ja hyvin kuunteli hypynkin. Vikalla toistolla vauhtiakin oli oikein mukavasti. Pujoteltiin keppejä. Aluksi ei meinannut alkaa sujua ollenkaan. Kokeilin sitten kädellä vetoa niin, että itse peruutin. Se meni nappiin ja palkkasin ruhtinaallisesti. Viimeisenä mentiin puomi pari kertaa, niin että sen alla oli mm. putki. H yritti ensin mennä putkeen, mutta palasi kutsusta takaisin ja sitten vauhdilla puomi :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti