25.9.2009

Agia ja lääkärireissu

Kävimme kahteen otteeseen alkuviikosta Ojangossa agilitaamassa. Ekalla kerralla häslättiin vähän ohjausjuttuja ja pussia. Pussi oli sellainen tynkämalli, kangas n. 2m pitkä. Huppa meni kolmannella kerralla ihan ilman apuja koko esteen niin sai ison palkan :) Ohjailussa kaksi peräkkäistä hyppyä ja sen jälkeen kääntö oikealle ja tokan esteen kanssa linjassa oleva kolmas este takaisinpäin. Hyvin meni.

Keskiviikkona lähdimme Sofin & koirien kanssa Ojankoon. Edistyimme huimasti heti kun oli joku "paremmin tietävä" viemässä meitä eteenpäin :) Kiitos siitä! Elikkäs, menimme pisimmillään 6 esteen rataa. Ensin hyppy jolta suora linja puomille, sitten kääntö oikealle hypylle, siitä mutkaputkeen, putkesta takaisin puomille ja linjassa oleva hyppy. Välillä tehtiin vain osaa ja välillä eri tavalla. Oli huippu kivaa. Hukka teki välillä niin, että se meni putkeen, mutta kääntyikin takaisin ja juoksi iloisesti mun perään. Huoh! (Torsten teki ihan samaa, hankalia nää poikakoirat :D)

Hukka on siristelly toista silmäänsä pari päivää, se on rähminyt ja punoittanut. Siispä soitin meille tänään ajan eläinlääkärille. Rakkulainen tulehdushan sieltä löytyi ja siihen saatiin kuuri silmätippoja. Kovasti Hukka sai kehuja hyvästä käytöksestä. Myös kotona tippojen laitto on onnistunut ongelmitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti