28.8.2009

Vauvarataa :)

Käytiin eilen illalla taas agilitoimassa. Tein Hukalle vauvaradan, johon kuului L-muotoinen putki, siitä suoraan aita (puomi pari senttiä irti maasta) ja vähän kauampana puomi. Hukka oli superenerginen eikä tietoakaan hyvästä hihnakäyttäytymisestä kun käveltiin kenttää kohti. Hirveä meno päällä. Sen kanssa pitää olla tosi tarkkana, et kun se on irti sille on koko ajan jotain tekemistä koska muuten se lähtee suorittamaan esteitä ilman mua..

Mentiin eka putki ja sen jälkeen hyppy. Sit samaa toiseen suuntaan. Se meni tosi hyvin. Mentiin puomi yksittäisenä, sillä laukkas koko matkan hurjaa vauhtia. Hukka myös karkasi puomille ja hukkasi korvansa jonnekin.. Pienen tauon jälkeen mentiin putki + hyppy + puomi. Ei mitään ongelmia. Pussi mentiin pari kertaa, se tosin oli märkä (ällöö sanoi Hukka), mutta meni kuitenkin ok. Aika hidas vielä.

Kentällä oli vinokepit, mut olin unohtanut kosketuskepin kotiin.. vedin sitten kädellä Hukkaa ja kepit meni paremmin kuin kertaakaan tähän mennessä.. piti sit tehdä pari toistoa ja Hukan keskittymiskyky loppui.. no vielä tuli yksi onnistunut kerta ja lopetettiin heti siihen. Pitäs tehdä niin, että jos ekalla kerralla menee kepit hyvin niin sit paljon palkkaa ja heti jotain muuta. Tehtiin kerran vauva A-kin, Hukka meni tosi hyvin ja rohkeasti.

Jäi tosi kiva fiilinki. Toivottavasti ehditään ensi viikollakin. Kiitos seurasta Anne ja Cami!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti