9.8.2009

Mökkeilemässä


Suuntasimme perjantaina auton nokan kohti Ruokolahtea eli vanhempieni mökkiä. Hukka naatiskeli koko lauantain kirmaamalla vapaana Saimaan rantahiekalla ja pitkin pusikoita. Ohjelmassa oli myös illalla nuotiolla makkaran ja letun paistoa, joista Hukka sai toki osingot. Harjoittelimme taas uimista, vaikka eihän siinä mitään varsinaista harjoittelemista enää ole.. Hukka ui kuin vanha tekijä. Nyt kuitenkin "mummi" muisti, että siellähän on vanhat Sessille joskus aikoinaan ostetut pelastusliivit venevajan seinällä. Ja eikun niitä testaamaan! Veteen laskiessa Hukka oli liivien takia vähän jäykkänä, mutta nopsaan lähti jalat kauhomaan ja hienosti meni. Veden lämpötila ah ihanat +23 astetta.
Itse tuli harrastettua mm. vesihiihtoa, siihen ei koirien tarvinnut osallistua ;) Kävimme Busterilla heittämässä pienen lenkin Hukka mukanamme. Ei tunutunut olevan moksiskaan veneen kyydissä olemisesta.

Videosta iso kiitos Tuula Jernströmille! Kuvat minä ja Teemu.

1 kommentti:

  1. Miten Hukasta on tullut jo noin iso? Ja vaalea ;) En varmaan tunnista pikkuista enää :D

    Muskeli-Nanna on kyllä nauttinut, vaikka pöksyt inhottaakin joka päivä :) Mutta tärkeintä, että pääsee vähän irrottelemaan ulos ja päästelemään höyryjä. Hukkahan juoksentelee jo kohta siihen malliin että voittaa Naperon ihan kuusnolla ;) Kyllä sitä lihasta pikkusellekin tulee!

    Kohta se koulukin jatkuu, enää alle kuukausi! :) Vähän jo selailin noita kirjoja, iiiiks mä haluun vielä lomailla :D

    VastaaPoista