5.3.2012

Kuulumisia agilityn ja raakaruokinnan saralta

Huomasin juuri, etten ole ollenkaan kirjoittanut Myn agility-harrastuksesta. Hups! Kävimme syksyllä ahkerasti K9:n alkeisryhmässä Hakkilan hallilla. Silloin meillä oli kouluttaja joka kerta (kaksi eri kouluttajaa vuorotteli) ja tutustuimme ihan alkeisiin, kuten yksittäiset hypyt, kepit verkoilla ja putki.

Kontaktien opettelua olemme tehneet koko ajan kotona laatikon avulla, tosin nyt se vaihtui Patologian oppikirjaan :) Mylle paikallaan oleminen on kauhean vaikeaa, joten kontaktien 2 on 2 off - seisahtumisasento vaatii todella paljon työstämistä. Nyt olemme siinä vaiheessa, että hätähousu pysyy paikallaan sisällä, kotona, ja mieluiten niin, etten minä liiku mihinkään. Kaipa tästä on matka vain ylöspäin? :D

Vuoden vaihteen jälkeen olimme pitkään tauolla. Ensin olin itse matkalla ja heti sen jälkeen My loukkasi kyntensä joutuen sairauslomalle. Pikku Hukkanen pääsi tällöin agility-treeneihin ja voi sitä pienen koiran iloa :) Tekisi mieli ottaa se mukaan vaikka joka kerta!

Nyt olemme viimein päässeet taas treenaamaan Myn kanssa ja näin ollen aloittaneet renkaan opettelun. Viime treeneissä menimme sitä ensimmäistä kertaa irto renkaalla ja ainakin sillä homma sujui kuin rasvattu. Ensi kerralla sitten ehkäpä jo oikeaa rengasta!

 Hukka kommentoi ruuan tulon hitautta - Väy!

Ruokinnassa olemme edelleen aika lapsen kengissä. Koirat saavat nyt aamulla lihaa + kasviksia ja illalla jauhettuja broilerinsiipiä / kanankauloja / sian kylkiluita. Viimeksi mainitut on erityisesti ajateltu hammasharjaluiksi. Toivottavasti ne siinä hommassaan onnistuvat. My pistelee kanankaulat kokonaisina suihinsa (pureskelematta!) jos en ole pilkkonut niitä tai pitämässä kiinni toisesta päästä. Myös Hukka luulee olevansa niinkin iso koira, että se voisi harrastaa samaa, joten Hukalle kanankaulat tarjoillaan kädestä syöttämällä. Logistisien ongelmien takia (vain yksi syöttäjä) My saa nyt sitten kaulansa pilkottuina. Tuntuisi kyllä elämä olevan helpompaa jos koirat ei olisi tälläisiä ahmatteja.. Tosin vielä pahempaa olisi nyrpistely, joten taidan vaan olla hiljaa ja yrittää selviytyä :) Lihojen paloittelun johtava tarkastaja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti