26.7.2009

Hyvää ja huonoa

Hukka oli kaksi yötä ja yhden päivän hoidossa Annen, Villen ja Camin hoteissa. Veimme Hukan perjantai-iltana Viikkiin, ja saman tien Hukka tarkasti kämpän, sekä sijoitti itsensä nakertamaan tyytyväisenä Camin luita :) Ero oli kyllä mulle kaikista vaikeinta, vaikka Anneen oli kyllä täysi luotto. H oli jossain välissä kuulemma jopa jättänyt Camin hetkeksi rauhaan, ja olivat tulleet hyvin toimeen. Onneksi Cami pääsi sänkyyn ja sohvalle turvaan pikku monsteriamme. H&C olivat päässeet vapaanakin juoksentelemaan meidän koulun pihalle. :) Kiitos vielä Anne kun jaksoit paimentaa meidän kakaraa!

Kävimme tänään Vinttikoirakeskuksella näyttelyssä. Keli oli hyvä (vähän kuuma) ja Hukka meni tooosi hienosti. Ainoa ja aika iso miinus oli se pahuksen toinen kives joka ei nyt kyllä ole laskeutunut. :/ Kurjuuksien kurjuus. Tuomari Tino Pehar oli kuitenkin reilu mies ja antoi meille kirjallisen arvostelun:

Very good size and proportions. Good head and expression. Exc. eye shape. Exc. body structure for his age. Very nice movement and coat texture.


Tähän nyt kuitenkin näyttäisi meidän näytelmäura tyssäävän, aikamoinen ihme olisi jos se toinen vielä sieltä pullahtaisi ulos. Pyydetään vuosirokotusten yhteydessä lääkärin lausunto ja toivotaan, että leikkaus menee hyvin. Ketuttaa, mutta minkäs sille voi. Hukka on joka tapauksessa meidän oma supermuotovalio enkä sitä pois vaihtaisi <3

Kuva © Anne Paasikangas

1 kommentti:

  1. Tuttujen uros pommille putkahti toinen palli kuin taika iskusta 1,5 vuotiaana...

    VastaaPoista