10.5.2011

Missä ovat Herra Orava ja Muumi?

Vastaus yllä esitettyyn kysymykseen: hoidossa mummolassa. Allekirjoittaneella on kevään viimeinen rutistus meneillään eli obduktiotenttiin valmistautuminen, joten pienet karvapallot lähtivät riekkumaan vanhempieni huostaan. Olo on kummallinen. Ei tarvitse lähteä aamulla heti ensimmäiseksi ulos ja nukkumaankin voi mennä ilman pihalle raahautumista. Toisaalta keskipäivän pitkät lenkit olisivat nyt nannaa kun ulkona paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta, mutta kaipa se tekee sitä myös kesällä? Tekeehän?

Koiriin kuluttaa päivässä niin paljon aikaa, että sitä ihan ihmettelee, mitä nyt sitten tekisi kun ne eivät koko ajan pyöri jaloissa?

Jotain hyvää yleisen rauhan ja järjestyksen lisäksi karvakuonojen poissaolo sentään on tuottanut: matot ovat lattialla! Eihän siitä taida ollakaan kuin kaksi ja puoli vuotta kun viimeksi ne ovat olleet lattioiden vakituisia asukkaita. Ah!

2 kommenttia:

  1. Herra Orava ja Muumi :D Toi on niiin outoa kun koirat ei ookaan koko ajan jaloissa pyörimässä.. Jatkuvasti kuuntelee rasahduksia ja miettii missä karvatassut menee. Parasta onkin se kun hauvat palaa takaisin kotiin, loma vaan tekee välillä tosi hyvää ;)

    VastaaPoista
  2. Rakkailla lapsilla on monia nimiä ;) Kuulen koko ajan harhoja ja mietin koska joku pissaa matolle :D Mut toisaalta ihanaa kun kukaan ei herätä hesarin kolahtaessa postilaatikosta ^^

    VastaaPoista