22.9.2010

Syys


Helteet ovat vaihtuneet kylmään, märkään ja pimeään. Allekirjoittanut harkitsee jo vakavasti talvitakin käyttöönottoa aamulenkeille. Onneksi syksyssä on hyviäkin puolia, kuten pian alkavat K9:n viikottaiset agility-treenit ja emännän ratsastustunnit. Lisäksi, jos ulkona on aivan kaamea keli (sataa vaakasuoraan ja tuulee niin, että koira meinaa lähteä lentoon - tiedättehän), voi hyvällä omatunnolla käpertyä sohvalle Herra Varpaanlämmittimen kanssa lukemaan esimierkiksi juuri postissa saapunutta Agility right from the start-kirjaa. (kiitos vinkistä Sofi)


Hukan laihdutuskuuri on ollut hyvin onnistunut. Nyt kylkiluut pystyy laskemaan ja painoa on 1,43 kg. Nyt sitten lähdetään hakemaan sitä sopivaa ylläpito annosta, joka ei tule olemaan helppoa.. Mokoma jojoilija.

Olemme harjoitelleet runsaasti tottista kotona, lähes päivittäin. Välillä vaan pistää miettimään, pitäisikö hauveli viedä eläinlääkäriin ja pyytää ottamaan EEG, jotta näkisi tapahtuuko siellä pääkopan sisällä jotain.. Hukka nimittäin saattaa välillä olla ihan ymmällään, kun sitä käskee istumaan. HUOH. Tätä on siis harjoiteltu aika hemmetin paljon, ja tyyppi on vaan et "ööööö..?". Ollaan joka tapauksessa harjoiteltu peruuttamista, kontaktia, maahan menoa, istumista (grrr!), alustaan ja keppiin kohdistamista sekä seisomista. Ehkä tuolle vielä joskus saa jotain opetettua.. tai sitten ei.

Lisää kuvia uudistuneilla Hukan kuvasivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti