2.8.2010

Vaikea päätös

Kun vein Haikun rokotukselle, eläinlääkäri totesi, että eipä pojalla tunnu kuin toinen kives. Odottelin seuraavaan rokotukseen eikä se siellä edelleenkään ollut. Laskeutumaton kives ei myöskään tuntunut nivuskanavassa, joten majaili edelleen vatsaontelossa. Viimeisimmällä käynnillä myös toinenkin kives oli alkanut jojoilla ja painua nivuskanavaan. Tuloksena vahva epäily, että pojan nuorat ovat liian kireät. Voih.


Asiaa pohdittuani kaikilta mahdollisilta kanteilta, päätin, että Haikulle olisi parempi päästä lemmikiksi kotiin, jossa ei haikailla näyttelyiden perään. Haiku on luonteeltaan niin ihanan avoin rämäpää, että se varmasti selviää kodin vaihdosta hienosti. Luotan pieneen tuholaiseeni. Seuraavaksi narttukoira on kyllä vakavasti harkinnassa.

5 kommenttia:

 1. Voi ei, mikä takaisku! Miten teillä nyt onkin käynyt näin huono tuuri? :( Tsemppiä päätöksen kanssa ja voimia pikkuisesta luopumiseen. Halaukset ja terveiset!

  VastaaPoista
 2. voi miten ikävää!!
  mutta miksi et voi pitää koiraa vaikka ei kivekset laskeutuisikaan? mielestäni eettisesti väärin.

  en halua moralisoida päätöstäsi kuhan tuumin.

  Toivottavasti koira löytää hyvän ja rakastavan kodin (:

  Saija

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tosi tylsää :/ Varmaan kamalaa tehdä päätös, ymmärrän kyllä jos haluaa näyttelykoiran eikä enää kolmatta.. Jokatapauksessa Haiku saa varmasti hyvän kodin jostain. Jos vaan itse pystyy tekemään sen päätöksen, että luopuu penskasta.

  VastaaPoista
 4. Mitä jos kolmannelle tulee joku virhe, minkä takia näyttelyt ei onnistu? Kasvaa liian isoksi, hampaita puuttuu, virheellinen purenta tms?

  Minusta on arveluttavaa, että näyttelyissä käyminen on tärkeämpää kuin oman koiran pitäminen.

  Näin ne koirat kiertää kodista toiseen.. Kannattaako sitä koiraa hankkiakaan jos tärkeintä on että sitä saa seisottaa kehänauhojen sisällä?

  Toivon tosissaan, että sen uusi koti olisi pysyvä..

  VastaaPoista
 5. Jännä, miten ihan oikealla nimellä kirjoittelevat näkee asiassa muutakin kuin vain kamalan kodin vaihdon, mutta anonymiteetin suojista voidaan sitten tulla huutelemaan ihan mitä sattuu sen kummemmin tilanteen todellisia taustoja miettimättä.

  Terveisiä vaan nyt sille toiselle anonyymille, tällä kertaa näin nimettömästi niinkuin tapaan ilmeisesti kuuluu. Ja kun kuitenkin sitä mietit, niin tässä ei nyt ole sonja äänessä.

  Toivon tosissaan, että ensi kerralla ymmärrät pitää rakentavat mielipiteesi omana tietonasi.

  VastaaPoista