30.8.2010

Ryhdistäytymisliike?

Aika palata takaisin maalta kaupunkiin (Lappeenrannasta Helsinkiin ;) ). Samalla alkaa Hukan laihdutuskuuri! Paksukainen painaa 1,6 kg, mikä on n. 150g liikaa. Tämä ei ehkä vaikuta kummoiselta määrältä pläskiä, mutta näin pienessä otuksessa se on aivan liikaa. Siispä lenkille mars. Eipä tekisi pahaa vaikka hihnan toisessa päässäkin tapahtuisi kunnon kohoamista.

Kävimme Ojangossa tekemässä muutaman hypyn ja etenkin käännöksiä vasemmalle. Hukka kävi pari viikkoa sitten hierojalla ja sen oikeasta puolesta löytyi jumeja etenkin takaosasta. Sillä on ollut hassu tapa pitää syödessä oikeaa jalkaa välillä ilmassa. Hieronnan jälkeen tapa on vähentynyt, joten taisi olla kyse kireydestä. Olen itse hieronut ja venytellyt sitä, jotta saataisiin pysyvä muutos parempaan.

Sain pienen tottiskipinän pitkästä aikaa, kun otin paikalla oloja, istumista ja maahan menoa agiesteiden suorittamisen välissä. Pitäisi vaan nyt saada itsensä treenaamaan päivittäin niin eiköhän jotain tuohon pikku päähän saataisi iskostettua...

Siivousapulainen, Hukka yrittää mankeloida. Vai onkohan puhdas pyykki muuten vaan niin ihanaa?

2 kommenttia:

  1. Onpa Hukka pieni!! Meiän Halikin painaa enempi ja on ihan pentu vielä :) Näköjään samaa jumivaivaa Hukalla ja Miolla, meillä ei tosin hierontakaan auta.

    VastaaPoista
  2. Hukka kieltämättä on, ehkä vähän turhankin pieni. Mutta onneksi ego on iso kuten kuuluukin ;)

    VastaaPoista