19.5.2010

K9n kevätrieha

Kuvan on ottanut Antti Ruotsalo

Olimme mukana koirakerho K9n kevätriehassa Hyvinkään vinttikoiraradalla. Ohjelmaan kuului mm. nakin syöntiä, temppuilua, viesti ja viehejuoksua. Hukka osallistui nakinsyöntikisaan Sofin kanssa. Hukka ei oikein tuntunut ymmärtävän mitä ideaa niitä herkkuja on hotkia kun voisi nautiskellakin. Tämän asenteen aiheuttama hilpeys esti allekirjoittanutta ottamasta tilanteesta kunnollisia kuvia, koska meinasin tukehtua nauruun. ;)

Viesti ei mennyt ihan täydellisesti, koska riehaantuneiden muiden koirien vuoksi Hukkaa ei päästetty näyttämään juoksijan taitojaan ratkaisevalla hetkellä (siis silloin kun se vielä muisti mihin mamma oli äskettäin juossut..) joten se harhautui muiden luokse. Kun se viimein hoksasi mistä se huutelu kuuluu (HUKKAAAA TULEEEE!!!) se juoksi täysiä äipän tykö ^^

"Täti ahdistelee!" Sofi & Hukka

Hukka ja Hukan kaveri Torsten

Hukka pääsi kokeilemaan vieheen perässä juoksemista vinttikoiraradalle! Käytössä oli käsiviehe ja matkaa oli vajaan pääsuoran verran. Hukka ampaisi heti reippaasti vieheen perään sen lähtiessä karkuun ja juoksi loppuun asti taakseen vilkaisematta. Kun viehe pysähtyi se ei oikein enää tiennyt mitä siltä odotetaan ja jäi sen ympärille pörräämään.

Kuvan on ottanut Antti Ruotsalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti