23.5.2010

Jos tavarat eivät ole menneet hukkaan...

Ne ovat kadonneet mustaan aukkoon! Saanen esitellä, uusi laumanjäsenemme Damirazin Huikea Herrasmies eli Haiku.


Haiku haettiin Hämeenlinnasta. Pieni karhunpentu huusi koko automatkan aivan varmana, että sitä yritetään vähintäänkin tappaa.. Hukka oli mustasta karvakerästä aluksi aika hämillään. Ulkona sitä pystyi leikittämään, mutta sisällä Hukka ei oikein ymmärtänyt miten sen kuuluu toimia ja pentu hyppi aluksi sen silmille oikein urakalla. Mitä nyt voi olettaa.. Kun tuli ruuasta kysymys päätti Hukka tehdä selväksi kuka tässä talossa sen omistaa (onhan ruoka maailman paras asia!), jonka jälkeen pikkuinen on vähän paremmin muistanut paikkansa.


Muutoin aika on kulunut Haikun osalta tutkimusretkien merkeissä. "Miltä tämä maistuu, entäs tämä, nyt juoksen tuonne, juoksenkin takaisin, tässä on kiva haju, voiko tällä leikkiä jne jne" Me ihmiset taidamme olla jo nyt aika rasittuineita pienen energiapakkauksen menosta. :D Ensimmäinen yö sujui yllättävän hyvin. Välillä pennulla oli tylsää ja se sitä vähän inisi, mutta muuten käyttäytyi asiallisesti. Haikun toinen automatka sujui jo paremmin kun änkesimme sen Hukan koppaan. Hukka sai matkustaa viereisellä penkillä sylissä ja pentu rauhoittui kummasti, kun vanhempi näytti esimerkkiä autossa olosta vetämällä sikeitä.


Viime päivinä olemme tutustuneet pennun kanssa lähiympäristöön, jossa on riittänyt ihmeteltävää. Pieni rasavilli yrittää hypätä kaikkialle ja voin vain toivoa, ettei sen älykkyysosamäärä laske joka kerta kun se lyö päänsä johonkin koheltaessaan... :) Valjaat ja hihna on jo otettu käyttöön. Nyt alkaakin sitten operaatio pennun sosiaalistaminen.

9 kommenttia:

  1. Jätkä harrastaa myös hyvin aktiivisesti driftailua parketilla ja sanomalehtien päällä, sekä random-spurttailua ja jarruttelua tyyliin "mitä sitä itse vaivautumaan, kyllä huonekalut tai pensaat mut pysäyttää" :)

    terveisin: ajoittain ylpeä isi

    VastaaPoista
  2. KÄÄK! Haikkis ja Hukkis <3 Onnea uudesta perheenjäsenestä, sekä äidille ja ajoittain ylpeälle isille ;)

    Odotan innolla pikkuisen tapaamista!

    VastaaPoista
  3. woooooi onnea teille! niin kiva kun hukkakin saa kaverin :)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut ihanasta uudesta karvapallosta. Löysit sitten itsellesi uuden vähän isomman agility koiran :) Onnea :)

    VastaaPoista
  5. Oooi, onnea perheen lisäyksestä :) mäki tahdon miolle kaverin, mustan. oon vähän kateellinen :)

    VastaaPoista
  6. Oikein paljon onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos onnitteluista :) Hukan mielestä uutukainen on hauska leikkikaveri, mutta muuten se voisi asua jossain muualla ;)

    VastaaPoista
  8. Voi! Onnea uudesta perheenjäsenestä!! Onko Haiku kleini vai mitteli?

    VastaaPoista
  9. Pikkumonsteri on kleini :) Tuleva mamman agility-tykki ;)

    VastaaPoista