7.10.2009

Tottista

Pidimme eilen kimppatreenit Louhelassa. Otimme eka luoksetuloja. Hukka juoksi aivan hiiveen lujaa mamman tykö <3 Sofilla oli myös Torsten mukana treeneissä ja saatiin kyllä hyvät naurut sen vuoksi. Ei ihan heti hiffannut pikku spaanieli mitä pitäs tehdä kun äiskä juoksi hulluna pois ja hyppi ja pomppi, jäi vain hölmistyneenä kattelemaan meitä muita. Ihana <3 Toivottavasti sille ei jäänyt mitään traumoja räkättävistä tytöistä :)

Otettiin seisomista, mikä meni kivasti. Ei yllättäen tarjonnut istumista eikä maahanmenoa, mutta realistisesti ajateltuna märällä ja kylmällä maalla saattoi olla osuutta asiaan.. Kosketuskepin kanssa otettiin matkaa, muutama metri meni hyvin mutta sit aina keskittyminen herpaantu ja haistelu yms oli paljon kivampaa. Reeniä reeniä reeniä tähän. Nyt pysyi etäisyys vähän parempana.

Peruuttamista otettiin ilman aitaa, koska on hemmetin vaikeeta saada näin pieni koira kulkemaan itsensä ja aidan/seinän välissä ahdistumatta. Se meni yllättävän hyvin. Matkaa tuli parhaimmillaan reilu metri. Hukka spurttailee välillä peruuttaessa, tasaisempi meno olisi toivottavampaa. Kehittämistä siis riittää, mutta ainakin edistytään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti