24.10.2009

Agiliitoa

Viime viikon agit jäi allekirjoittaneen sikala-harjoittelun takia välistä. Harjoittelu jatkuu edelleen, mutta nyt sattui lauantai vapaaksi ja suuntasimme ylienergisen koiruuden kanssa Purinalle.

Uusi juttu oli pituus. Huppa-puppanen hyppäsi vain yhtä pienintä palikkaa, mutta se sujui hienosti heti :)) Otettiin muuria, niin että maksien lisäpalikka + irtokaaret oli meidän esteenä. Aluksi H kiersi, mutta kun otin kaaret pois, hyppäsi yli :) Sit laitoin parin toiston jälkeen kaaret takaisin ja viuh vaan hyppäsi hienosti senkin. Harjoiteltiin puomin loppu osaa 2 on 2 off. Välillä kun H malttoi olla siinä ja otti katsekontaktin, lisäsinkin nameja alustalle. Kepit mentiin verkkojen kanssa ja lisääntyvällä vauhdilla. Jeejee. Hyppyeste otettiin edelleen rimat ristikkona, mutta nyt oli selkeesti varmenpaa menoa jo. Pöytä osoittautui liian korkeaksi, ainakin henkisesti. Kyllä me sekin vielä opitaan kunhan tulisi pomppua lisää. Pitää harjoitella kotona tasoille pomppaamista. Kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen hauvelini työskentelyyn :)

Ollaan vaihdettu ruoka Eagle Packistä Masteryyn. Olipa kyllä hankalaa löytää lemmikkikaupoista. Neljännestä vasta onnisti. Maistuu tosi hyvin ja tykkään itse valmistustavasta ja vaikuttaa laadukkaalta. Toivottavasti sopii kaikinpuolin pikku pörriäiselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti