10.5.2009

K9:n järjestämä match show

Kävimme tänään EKYn koirakerhon K9:n järjestämässä match showssa Viikissä. Tämä oli Hukan ensimmäinen esiintyminen kehässä. Keli oli tuulinen, mutta aurinko paistoi uskollisesti. Paikalla oli paljon väkeä ja koiria joka lähtöön. Hukka osallistui pienten pentujen (5-12kk) luokkaan. Hukka oli todennäköisesti nuorin osanottaja, koska Hukka täytti sopivasti eilen 5 kk.

Ensin menimme pitkän odottelun jälkeen pareittain kehään. Heti pöydälle jossa tuomari koplasi. Hukka ei meinannut namiin keskittymiseltään koko tuomaria huomatakaan. Hampaat antoi kiltisti katsoa. Köpötimme vähän vanhemman ja kokeneemman villiksen kanssa kehässä, villis sai ansaitusti punaisen nauhan. Sinisten kehässä Hukka oli tosi tosi hienosti vaikka parhaimmillaan kehään ahtautui lähemmäs 15 koiraa. Hukka heilutti häntää tuomarille ja otti kehässä menon rennosti. Lopputuloksena tuli sinisten kakkostila! Hieno Hukutin!

Hukka tuntui ottavan ympärillä olevan vilskeen rauhallisesti. Kehän laidalta olisi löytynyt monta leikkikaveria. Hukka nautti myös kehän ulkopuolella ihailevista ihmisistä :) Paikalla oli myös toinen pommi jota Hukka varovasti nuuskutteli.

Tulevia koitoksia varten meidän pitää treenata vielä lisää seisomista, vaikka se jo nytkin sujui kivasti. Myös monen koiran kanssa kehässä menoa pitää harjoitella, varmaankin seuraavassa match showssa.

Kuvia showsta! (Hukka yhdeksännessä kuvassa)

4 kommenttia:

  1. Onnea ihanalle Hukkikselle!! Hieno debyytti :D.

    T. Lyrde & Torspa ja jäinen kehäsihteeri

    VastaaPoista
  2. Juu mehän siellä oltiin :) hienosti oli Hukalla mennyt!! Katselinkin siinä teidän harjoittelua ja oikein nätisti pentu meni! Me ei jääty odottelemaan enää sijoituskehiä, käytiin luovuttamassa verta geenitutkimukseen ja lähdettiin kotiin :)

    T. Tiina, Luka & Noriko
    http://www.lukasheltti.com

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi, joko Hukkakin on jo 5kk. Mihin se aika on mennyt? Mutta onnea ihan mielettömästi palkintosijasta ja menestyksestä mätsärissä. Sintä se näyttely ura lähti hienosti käyntiin :)

    VastaaPoista
  4. Hukka kiittää ^^ Olen tosi ylpeä itse koiran edesottamuksista kehässä. Paljon on vielä treenattavaa, mutta ihan hyvää liikettäkin vaavi väläytteli hetkittäin. Tästä se lähtee!

    VastaaPoista