13.5.2009

Agilitya

Kävimme taasen omatoimisella agivuorolla reenaamassa. Mukana Anne & Cami ja Milla & Frodo.

Menimme puomia vähän helpommin kuin edellisellä kerralla. Palkitsin etutassut maassa, takatassut puomilla. Harjoittelimme niin, että seisoin itse suorassa (ei nami Hukan naamassa). Ongelmana on, että Hukka on liian kiinni namikädessä eikä keskity jalkoihinsa. Niimpä se tuiskahti puomilta alas :( (tippui ehkä 20 cm mutta kuitenkin meni mukkelismakkelis ympäri). Pyysin Millan avuksi varmistamaan toiselta puolelta. Ilmeisesti mitään pahempaa henkistä traumaa ei päässyt tulemaan.

Otimme putkea Millan avustuksella. Hukka meni jo itse putkeen! Luovuimme Millasta ja näytin Hukalle minne pitää mennä ja se meni! Jee! Harjoittelimme myös keppejä muutamaan otteeseen. Menimme kolisevan keinun luo ja Hukka sai namia kun oli rauhassa keinun vieressä kun vähän kolisutin sitä, jotta se tottuisi sen ääneen.

Jatkoa ajatellen olisi nyt hyvä, että H:n tunnetusti laiska omistaja perehtyisi agilityn teoriaan ja opettaisi mieluiten mahdollisimman järkevästi esteitä. Ohjausharjoituksia pitäisi myös treenata valtavasti.

Kuvia Hukan treenikavereista:

Cami

Frodo

Itse herra H

2 kommenttia:

  1. Hukka putkessa :D hahaa.. Voi miten se on pikkanen! Hukkuu ku hukka putkeen.. :P

    VastaaPoista
  2. Hih ^^ Hukka jotenki sipsuttaa tässä kuvassa. Yleensä vähän vauhdikkaampi :D

    VastaaPoista