28.3.2009

Laiska lauantai

Hukka on saanut ihan uuden draivin ulkoiluun. Pallero mennä vipeltää kauheaa vauhtia, eikä tietoakaan palelusta. Takki on pysynyt naulakossa. Viime päivinä sää on suosinut kevät auringon lämmittäessä lenkkeilijöitä. Tänä aamuna sen sijaan tuiskuttaa ja tuulee. Höh.

Hukkaa on nyt harjattu n. joka toinen päivä. Tänään Hukka ei yrittänyt enää purra vaan alkoi jo olemaan sitä mieltä, että kai tämä välttämätön paha on vain kestettävä. Toivottavasti asenne säilyy :) Pääasiallisena harjana meillä on käytössä suht pieni luonnonharjaksinen harja. Sen kavereina takkuja selvittämässä on kaksi kampaa (ihmisten muovinen ja koirien metallinen) ja pieni karsta. Karsta on mainio saamaan kyynärvarren karvat ojennukseen. Hukan korvat ovat alkaneet keräämään töhnää, jota ollaan pumpulilapuilla putsattu. Tämä toimenpide on helppo, nopea ja tehokas.

Koulutuksen saralla edelleen ehdollistetaan naksuttimeen. Luulen, että Hukka alkaa olla tästä jo jyvällä. Ensi viikolla kenties aletaan opettelemaan seisomista ja kontaktia.

PS. Hukalle on alkanut puhkeamaan hampaita. Sekä ylhäällä, että alhaalla on ensimmäiset pysyvät premolaarit(P4) tulleet kunnolla näkyviin :) Ja mahdollisesti ekat molaarit. Prujuissa jostain syystä kaikki kuvat ovat isoilta koirilta, joten sekaannus on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti