26.6.2012

Juhannus


Vietimme Juhannuksen perinteisesti mökillä syöden, juoden ja rentoutuen. Tosin koirille mökkeily tuntuu olevan kaikkea muuta kuin rentoilua, ainakin päätellen sitä seuraavasta väsymyksestä. Kotona on ollut hyvin rauhallista. Mökillä  nähtiin myös pieni kirjava vesipelastuseläin, kun Myn mielestä serkkuni uintisuoritus ei ollut tarpeeksi vakuuttavan näköistä. Pieni kirjavuus hyppäsi laiturilta veteen vain todetakseen, että ou nou täältä pitäisi päästä äkkiä pois kun on niin kylmää! Onneksi vesipelastusmamma oli lähellä nostamassa järkyttyneen koiran takaisin turvaan. :) Harmillista kyllä tapahtuneesta ei ole kuvatodisteita. 

Myn lemppari tekemistä möksällä on salkopallo. Tällä kertaa pallo sai sen verran rajut kyydit, että sille pitänee etsiä seuraaja.. 

Kuva Matti Nikunen


 Kyllä hymyilyttää!

3 kommenttia:

 1. Tuo salkopallo kuulostaa mahtavalta! Pitäisiköhän kokeilla Simollekin sitä? ;-D Mistä oot tollasen hommannut, vai onko itsetehty? :-) Hyviä kuvia oot saanu napattua! :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Salkopallo on itse tehty. Maahan mökkimme hiekkarannalle on pystytetty tolppa, päässä kiinni naru ja narussa pallo. Aivan mahtava lelu! Jos koira tykkää hyppiä/jahdata palloa/molempia: suosittelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, oon ihan unohtanut tulla katsomaan vastauksen viestiin! :-D Hei toi on kyllä sairaan kiva!! Pitää varmaan kyllä askarrella tollanen meille Poriin äitin luo ;-)

   Poista