19.3.2011

Hiljaisuutta harjoittelun vuoksi

My 5,5 kk

Pahoittelen pitkää hiljaisuutta, olen itse ollut kolme viikkoa harjoittelussa (vielä viikko jäljellä) ja koirat ovat olleet milloin missäkin, mukana tai hoidossa siskollani. Viime viikolla olimme Myn kanssa Orimattilassa aiheuttamassa pahennusta Sofin ja Lyran kanssa. Myllä oli oikein iso-koira-bootcamp kun se ei oikein perusta isoista koirista. Ei se niihin ole päässyt kovin paljoa tutustumaankaan, joten taas voidaan osoittaa sormella sitä hihnan toisessa päässä kulkijaa.. :)


Viikon aikana kävimme joka päivä vähintään tunnin metsälenkillä. Nautimme auringosta, lumesta ja hyvästä seurasta. My seurasi Lyraa ihaillen ja apinoi sen tekemisiä. Varsinaista fanitusta.
Myn maitokulmurit ovat aiheuttaneet päänvaivaa viime aikoina. Nyt ainoastaan yksi yläkulmuri on sitkeästi vielä kiinni, mutta sekin heiluu aavistuksen. Operoimme muutaman muun irti Sofin kanssa, jotta varsinkin alakulmureilla olisi mahdollisuus asettua oikeille paikoilleen. Huoh, näiden pikku koirien kanssa.. onko kellään ollut pientä koiraa jonka maitokulmurit ovat lähteneet ilman omistajan stressiä?

2 kommenttia:

  1. Onpa Mystä tullut nätti! :O Alkaa pikkuhiljaa piirteet hahmottumaan :)

    VastaaPoista
  2. Se on ihan valtavan nätti! Ja nyt siitä on jopa kaksi kuvaa sivulta missä se on paikallaan, kiitos Sofin ammattimaisen kuvaamistaidon :)

    VastaaPoista