28.4.2010

Hyppelyä hip hei!

Luovutettuani yritykset pitää nenä kirjassa kun ulkona on +13 ja aurinko paistaa, lähdimme ekaa kertaa tänä keväänä Ojankoon :)) Hukka puhkui intoa kun viime hyppelyistä oli jo niin pitkä aika (viikkoja!). Koska A-este on mennyt lähinnä päin berberiä, teimme vauva-A:ta joka löytyi yhdestä nurkasta. H meni sitä innokkaasti, eikä ollut tietoakaan epäröinnistä. Hieno karvapallo!

Teimme neljän hypyn ja yhden putken yhdistelmää, jossa ideana oli vauhti. Hukalla oli selvästi hauskaa, samoin ohjaajalla. Teimme muutaman kerran puomia, myös yhdistettynä hyppyihin. Ei mitään valittamista :) Hyppyneliössä harjoittelimme takaa kiertoa, välistä vetoa ja kaiken maailman koukeroita, jotta Hn keskittyminen ohjaajan räpeltämiseen paranisi (ja ehkä ohjaajakin oppisi joskus olemaan koheltamatta). Ei voi olla kuin todella tyytyväinen pikku monsteriin!

Teimme vähän lisäksi itsehillintäharjoituksia. Eli H istumaan, ja pitää olla paikallaan, vaikka lähellä on este. Pääsin n. 3 metrin päähän ongelmitta. Edistytty siis on.

Hukka pääsi kotona pesulle ja puunaukseen, koska huomenna menemme YESsissä järjestettävän polvitarkastuskurssin opetusmateriaaliksi. Toivottavasti saadaan hyvä lausunto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti