21.3.2010

Paluuta arkeen

Hukka vietti viikon hoidossa kun omistajat lähtivät nauttimaan Itävallan alpeista. Ilmeisesti kaikki oli sujunut hyvin. :)

Vierailimme muutaman päivän Lappeenrannassa. Junalla matkustaminen sujui hyvin! Ehkä ekaa kertaa H ei pissinyt junaan. Ihan kiva. H ei ilmeisesti ole Ninnin mielestä enää niin valtava riesa kuin aiemmin, koska se itsekin vähän haki Hta leikkimään.

Kävimme takaisin tultuamme Tuusulan Happy Petissä shoppailemassa. Se on Hn ehdoton lempikauppa, koska siellä on niin kivat tädit myyjinä, jotka paijaa ja antaa herkkuja. Mukaan tarttui Pet Headin Furtastic hoitoaine. Aiemmin olemme jo hankkineet saman sarjan Fears For Tears - shampoon, joka on hyvää ja varsinkin ihanan tuoksuista. Uusi hoitoaine pääsi heti koetukselle (Hta ei ole pesty ja harjattu läpi viikkoihin.. khm) ja suoriutui tehtävästään mainiosti. Nyt on pallerolla pehmeä ja harjattu turkki, joka tuoksuu mustikkamuffinsilta!

Lauantaina suuntasimme piiiitkästä aikaa Purinalle agilitytreeneihin. Kouluttajamme ei ollut paikalla, mutta meillä on ollut niin pitkä tauko, että ihan hyvä kun saatiin rauhassa palautella vanhoja juttuja mieleen. Pussi onnistui loistavasti, tosin nopeutta voisi olla vielä lisää. Hypyt, takaa kierrot ja valssit meni kivasti. Puomilla H oli vähän normaalia hitaampi, mutta muuten ok. Keinua otimme niin, että palkkaa löytyy laudan päästä, jonne Hn on tarkoitus juosta mahd nopsaan ja pysähtyä sinne. Laskin keinun itse alas. Pienen pieni rämähdys ei Hta haitannut. Keppejä otimme verkkojen kanssa. Nyt pitäisi saada sitä kuuluisaa vauhtia lisää niillä :) Hauskaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti