16.6.2009

Kuvia ja tottistreenit 1 & 2


Viimeiseen pariin viikkoon ei ole tuntunut ehtivän blogin ääressä viettää aikaa. Nyt kuitenkin toivottavasti ryhdistäytyminen. Teemu räpsi vähän kuvia Hukasta pentunäyttelyn palkintojen kanssa, alla pari. (Seisomatreeniä kaivataan..)



Ollaan aloitettu tottistreenit omalla porukalla. Samaa jengiä kuin agi-treeneissäkin. Ensimmäiselle treenikerralle ei päästy mukaan ohjaajan flunssan takia. Otettiin kuitenkin pieni sessio kotona. Olen hankkinut Hukalle kosketuskepin opettamisen avustajaksi. Oikein teleskooppimalli. Laitoin kepin lähelle Hukan naamaa ja se saman tien kosketti sitä. Vähän sen piti miettiä ennen kuin seuraava kosketus ja siitä se sitten lähti. Hukka oli erinomainen oppilas kosketuskepin kanssa. Laitoin kepin kummallekin puolelle, eteen taakse, eri paikkoja. Kivasti meni. Oli todella suuri ilo treenata! Tuntui, että innostus löytyi ihan uudestaan. Harjoittelimme myös katsekontaktia, joka vaatii vielä paaaaljon harjoitusta.

Toka treenikerta oli eilen maanantaina. Ajelimme ison kentän laitaan, ja sadekin sopivasti taukosi. Otimme kosketuskeppiä ja peruuttamista ohjaajan edellä. Hukka alkoi peruuttelemaan vinhaa vauhtia ennen kuin ehdin itse edes tehdä mitään - voi hidasta ohjaajaa :( Paljon sai naksutella tiheää tahtia. Otimme myös luoksetuloa avustajan kanssa, Hukka lähti heti reippaasti kohti ja päätimme harjoituksen kun se laukkasi kohti. Ideana on treenata suunnitelmallisesti erilaisia valmiuksia, aktivoida koiraa tarjoamaan erilaisia asioita ja lopuksi alkaa koota näistä valmiuksista tokoliikkeitä. Naksutin on mahtava juttu!

Hukka kävi iskän ja tädin kanssa Malminkartanon jätemäellä. Teemun ottama kuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti