22.11.2010

My

Nyt on jo pari yötä talossa ollut uuden uutukainen kleinspitz-tyttö My. My eli Kastanjan Gemma haettiin Porista lauantaina. Kotimatka sujui todella hienosti ilman mitään piippauksia. Sen jälkeen onkin sitten ääntä pennusta lähtenyt vaikka muille jakaa :D Pikkuinen mm. ulvoo yöllä kun kaikki ei ole hänen mieleensä.

Pikku monsterin kanssa on aloitettu hihnassa kävelyn alkeet. Parin tunnin yksin olo sujuu jo ilman konserttia, kunhan ei tarvitse olla teljettynä pentuaitaukseen. Koska tästä neidistä olisi tarkoitus kasvaa huomattavasti Hukkaa isompi, on ostoslistalla lemmikkiportti, jolla voisi tarvittaessa teljetä karvatassut eri osiin asuntoa. Hukka odottelee sitä jo kovasti ;)

My

Isoveli on suhtautunut pienokaiseen nyrpistellen, mutta tuntuu hetkittäin jo sietävän sitä. Ulkona ei ole ongelmaa, mutta sisällä Hukka ei oikein pidä turhan innokkaan Myn leikeistä.

6 kommenttia:

  1. Oi miten suloinen pikkupentu, aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Oi siinä se nyt on, pikku marsu :) Ihana nimi, My <3

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana pikkuotus :) Näytti tosiaan kuvassa ensi näkemältä marsulta, mutta tarkemmin katsottuna ihan koirahan se on ;)

    VastaaPoista
  4. Työnimi tälle pallerolle on ollut just marsu, kun sitä aikalailla muistuttaa ;)

    Tästä olis tarkoitus tulla aika all around harrastuskoira :) Tähtäimessä ainakin agi, toko ja näytelmät kun tavoitteita olla pitää ;)

    VastaaPoista
  5. Oi vitsi, Hukka sai pikku siskon :) Sait sitten uroksista tarpeeksi.. ;)

    VastaaPoista
  6. Juurikin näin :) Tai lähinnä noista laskeutumattomista palleista. Ainakin tähän asti tyttö on ollut hyvä vaihtoehto. Katsotaan sitten kun ne ekat juoksut tulee mitä mieltä olen sitten ;)

    VastaaPoista