12.11.2010

Ihana, ihana syyssää

Tottiskin voi olla välillä extreme-urheilua. ;) Märkä oppilas

Harjoittelimme tänään sateessa ja viimassa kaukojen alkeita. Teimme H:n kanssa istu-maa yhdistelmiä. Seuraavaksi sitten siitä vielä ylös istumaan. Palkkasin eka pelkästä istumisesta, jotta saatiin edes jotain aikaan kun H lähinnä hypähteli ja teki kaikkea mahdollista muuta kuin istui. Plaa. Mutta kyllä se siitä.

Teemana oli myös saada lelut mukaan treenaamiseen. Leikimme koirien kanssa ja tarkoituksena olisi käyttää niitä jatkossa varsinkin takapalkkauksessa. Lisäksi teimme käskytettyä seuraamista. Oikea ja vasen oli vähän hakusessa. H piti välillä oikein hyvää kontaktia, mutta ollaan siinäkin vielä ihan alkeissa. Pitäs kait treenata muutakin kuin agilityä ;)

4 kommenttia:

  1. Innostuuko Hukka miten leluista? Oon kans miettiny, että pitäis alkaa käyttää Halin kanssa lelua palkkana, mutta se on NIIIN herkkujen perään etten tiedä miten saan sen ymmärtämään asian.. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä kans nakit menee kyllä lelujen edelle, mutta jos lelua käyttää ennen kuin nakkeja on otettu esille niin sit toimii :) Suosittelen kokeilemaan treenien alussa vireennostattajana ja sit agilityssä se olis kyllä ihan mahti!

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on kaukot treenauksessa tällä hetkellä, josko ens keväänä päästäisiin AVO-luokka avaamaan.. Ootteko käynyt Hukan kanssa vielä tokokokeessa?

    Tosta lelupalkkauksesta tuli mieleen, että Agility - right from the start -kirjassa on ainakin jotain ohjeita siihen, miten lelusta voi tehdä koiralle kiinnostavamman eli toisin sanoen miten opettaa koiraa palkkautumaan myös leluista :)

    VastaaPoista
  4. Ei olla vielä käyty kokeissa kun Hukka ei osaa yhtäkään ALOn liikettä :D Siihen on kyllä vielä matkaa. Lelu ois ihan huippu palkkaustapa, joten kunhan pääsee joskus eroon näistä koulujutuista (joululomalla?) pitää alkaa taas lukea ihanaa Agikirjaa :)

    VastaaPoista