3.6.2010

H & H

Hukka pääsi piiiitkästä aikaa peuhaamaan agilityesteiden sekaan :) Kävimme Sofin ja Torspan&Lyyran kanssa Ojangossa. Harjoittelimme Hukan kanssa riviin asetetuilla hypyillä kiertoja, välistä vetoja yms yms. Yksittäisenä menimme puomia, joka meni kivasti, reippaammin kuin edelliskerralla. Lisäksi muutama hyppy ja putki oli suorana jossa otettiin vauhtia. Menimme Hukan kanssa vauvaA:ta joka meni tavalliseen tapaan hyvin. Sofin loistoidean siivittämänä teimme niin, että Torsten meni normaalin kokoisen A-esteen ja Hukka meni imussa sen perässä. Kyseinen este oli kumilla päällystetty joten pitoa löytyi eikä Hukalla ollut mitään ongemaa sen kanssa! Sillä nyt sitten harjoittelemme oikeaa tekniikkaa, jotta pikku pomeranian saisi varmuutta ja vauhtia. Kyllä sillä taitaa olla mahikset mennä myös sellainen perinteinen liukas pintainen A (puinen). :) :)

Kävimme Haikun kanssa penturiekkumistunnilla. Paikalle oli tullut muutaman kk ikäinen musta villakoira ja erivapaudella vuoden ikäinen havanese, joka oli lapsuudessaan joutunut onnettomuuden takia potilaaksi sosiaalistamiskaudella. Haiku seurusteli muiden ihmisten kanssa hyvin reippaasti ja tutustui myös muihin koiriin. Leikkiä ne eivät oikein saaneet aikaiseksi, mutta tälläinenkin oleskelu toisten nuorten kanssa oli ihan tervetullutta. Lopuksi oli pöytäharjoittelua. Haiku seisoi pöydällä tosi kivasti. Se ei aristele ollenkaan. Hampaatkin sai katsottua. Sitä pitää kyllä vielä harjoitella. Koitan muistaa asetella pentua pöydällä lähes päivittäin hetken aikaa, jotta se rentoutuisi siinä kunnolla ja oppisi olemaan aloillaan.

Tänään kävimme Haikun kanssa vierailulla Viikissä ja Itäkeskuksessa. Viikissä Haiku sai paijauksia kavereiltani ja muutaman ohikulkijankin huomiota se veti puoleensa. Itiksessä kävimme kiertämässä pari lemmikkiliikettä säädettävän naksuttimen toivossa (jota emme löytäneet :( ). Samalla Haiku sai tepastella väentungoksessa. Stockalla eteneminen ohi hieman hidasta kun joka toisen piti tulla tiedustelemaan koiran ikää ja rotua. Ainakin Haikulle jäi hyvin positiivinen kuva ihmispaljoudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti