24.7.2009

Putkeen meni!

Oltiin taasen Annen&Camin kanssa Ojangossa. Hukka oli paremmin kiinnostunut musta kuin edelliskerralla, mut lähti vähän väliä juoksemaan kauemmas.. harjoiteltiin sit luoksetuloa. Hukalla oli kunnolla vauhti päällä, olis vaan halunnu juosta ympäriinsä. Pitäsköhän meidän siirtyä harrastamaan ratajuoksua ;)

Harjoteltiin putkea - Hukka meni sinne innolla, välillä vähän ihmetteli mun ohjausta.. no mut vauhtia riitti. Otettiin pari toistoa ja lopetettiin onnistumiseen. Sit pussia. Pussiin H ei eka meinannut haluta - se oli märkä! Mut meni kuitenkin kun ekan kerran autoin pitämällä kangasta vähän. Namialusta löyty taas ihan pussin loppuosasta. Harjoiteltiin keppejä kosketuskepin avullla. Hyvin meni kunnes keskittyminen alko herpaantua.. pidettiin tauko ja tehtiin puomia. Se meni loistavasti, tosin H yritti karata puomin ohi namialustalle joka ootteli ihan lopussa maassa (tassut 2 on 2 off). Vauhtia oli hyvin. Sit otettiin vielä niitä kepukoita, nyt meni paremmin ja lopetettiin parin toiston jälkeen. Lopuksi vielä "peruutusta ohjaajan edellä".

Käytin paljon naksutinta, kepeillä ja putken kanssa. Voisi varmaan käyttää vielä enemmänkin, mut tuntuu et aina ei ehi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti