4.7.2009

Agilitya

Sovimme Sofin ja koirien kanssa treffit Ojankoon. Treenasimme putkea, joka menee muuten hyvin, mutta H ei kovin varmasti vielä sinne mene. Puomia otettiin muutaman kerran. Se taas meni todella mainiosti. Ohjasin ekan kerran namilla ja sitten pelkällä sormella. Palkka odotti puomin päässä namialustalla niin, että H:n takatassut jäi puomille ja etutassut oli maassa.

Aloitimme ohjauksen harjoittelun. Tämän olisi kyllä voinut aloittaa paljon aikaisemmin. Laitoin kaksi hyppyestettä peräkkäin n. 1,5 m välillä. Rimat oli maassa. Palkka tuli taas namialustalta. Eka otin vain yhtä. Meni tosi kivasti ja H hoksasi suht nopeasti, missä se namu odottaa. Sit lähes samantien kahta peräkkäin. Esteen kohdalla aina sana "hyppy!". Tosi hienosti meni. Sain alkaa itekin jo vähän juosta, Hukasta on tullut jo aika nopsa. Koira vasemmalla puolella meni paremmin, kuin jos koira juoksi oikealla. Sain kuitenkin tämänkin puolen onnistumaan kun olin itse vähän nopeampi.

Keppien opetteluun otin nyt uuden lähestymistavan. Kosketuskeppi oli mukana ja naksu samoin. Teimme monta toistoa ekasta välistä. Sitten neljä putkeen. Tää oli selkeesti hyvä idea ja tulen jatkossakin käyttämään. Ei tartte ite kurkotella ja kevyttä keppiä on helpompi liikutella kuin kömpelöä kättä. Tauoilla harkkasimme välillä hiljaista ja rauhallista kiinni oloa. Jäi tosi kiva fiilis!

Olemme treenanneet kotona hampaiden katsomista. Eilen H oli tosi nihkeä tämän suhteen, tänään harjauksen ja puunauksen jälkeen antoi kuitenkin tosi hyvin katsoa. Ja namia sai palkaksi kun käyttäytyi hyvin. Ehkä nyt nuo ikenet ei ole enää niin kipeät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti