23.6.2009

Tottistreenit 3

Eilen ajeltiin Pukkasen kanssa Malminkartanoon isolle nurtsille tottistreeneihin. Harjoittelimme mm. peruuttamista ohjaajan edellä, istumista ohjaajan eteen, luoksetuloa sekä puussa kiinni olemista. Peruuttelu oli pitkän nurtsin takia aluksi hieman epätoivoista, joten jätimme muut vähäksi aikaa ja menimme läheiselle hiekkatielle. Siellä se jo sujui entiseen malliin.

Hukka oli suurimman osan ajasta irti, ja läheltä liippasi ettei se lähtenyt pelaamaan jalkapalloa muun joukkueen jatkoksi. En aluksi edes huomannut että se lähti, onneksi muut olivat tarkkaavaisempia :D Hukka tuli heti huudahdettuani sen nimen takaisin. Voi mamin pikku kultamussu!

Hukkaa pitäisi palkita mieluiten ns taakse ja maahan tiputtelemalla, ei niinkään kädestä. Pitkässä nurmikossa eivät vaan meinanneet makupalat löytyä. Luoksetulo avustajan kanssa sujui todella hyvin, vain laukkaamiset palkittiin eli Hukan tapauksessa joka kerta. Harjoittelimme kiinni olemista niin, että laitoin Hukan puuhun kiinni ja naksuttelin kun se oli hiljaa ja rauhallisesti muutenkin. Pidensin vähän välimatkaa. Tätä joudumme treenaamaan varmasti jatkossakin, vaikka nyt se menikin ihan hyvin. Kotiläksyksi tuli sormeen kohdentaminen, jota emme ole vielä aloittaneetkaan.. köhöm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti