25.6.2009

Agia Ojangossa

Kävimme piiiitkästä aikaa katsomassa agility-esteitä. Ajelimme Teemun ja Hukan kanssa HSKH:n agilitykentälle Ojankoon, johon on vain pieni matka meiltä. Kävimme vähän katsastamassa paikkoja ja teimme pienet n. 15 min treenit tyhjällä kentällä. Paikka vaikutti kivalta ja tapaamamme ihmiset olivat mukavia.

Menimme eka Hukan bravuuria eli putkea. Ensin muutaman kerran Teemu piteli Hukkaa putken suulla ja minä kutsuin toisesta päästä (Hukka-putki!). Hukka tuli reippaasti. Sitten näytin kädellä ja sanoin putki ja nuori herra juoksi läpi. Toistettiin muutamaan otteeseen. Mentiin myös puomi koko pituudelta läpi muutaman kerran. Varmistettiin kummatkin omalta puoleltamme. Hukka meni tosi varmasti ja pyrki itse uudestaan puomille :) Menimme pussin, pidin kangasta vähän ylhäällä ja Teemu Hukkaa toisessa päässä. Hyvin tuli läpi, mutta jos näköyhteys katkesi kääntyi takaisin. Pussin kangas oli kevyempi kuin Kompassilla, mutta liian painava Hukan mielestä. Kentällä oli myös vauva A. Laitoin Hukkasen pari kertaa alastulo kontaktille ja se tassutteli alas hitaasti mutta varmasti.

En oikein tiedä miten kannattaisi opettaa kepit. Aiemmin olen ohjannut namikädellä. Nyt otimme vain ekaa väliä ja naksutin kun Hukka meni oikein läpi. Palkka tuli Teemulta. Hokasi kyllä mitä pitää tehdä, mutten oikein tiedä jäikö tästä mitään muistijälkeä. Hmh. Vaikeutimme putkea niin, että menimme pientä ja lyhyttä putkea sen ollessa ihan mutkalla. Hienosti meni. Tosin Teemu piteli Hukkaa putken suulla, mutta kuitenkin. Tyytyväinen sai olla :) Teemu teki Hukan kanssa putkea ja puomia muutamaan otteeseen. Hukka oli tosi pirteä ja iloisesti tekemässä sille annettuja tehtäviä ^^ Namialusta vain unohtui kotiin..

1 kommentti:

  1. Varo vaan, jäät kohta samanlaiseen koirakirjojen ostokierteeseen kuin minä... Ei hyvä!
    Yritetään käydä taas joskus porukalla agilitaamassa!

    VastaaPoista