27.6.2009

Match Show Hakunilassa

Kävimme tänään Voimahali forumin järjestämässä Match showssa Hakunilan urheilupuistossa. Järjestelyt sujuivat hyvin ja meillä oli pienten pentujen (alle 12 kk ja aikuisena alle 40 cm) tuomarina Mira Hakala, joka antoi vinkkejä esityksen parantamiseen. Meillä pitäisi treenata enemmän pöytää, ja Hukka oli enemmän kiinnostunut namista kuin tuomarista. Pitää ensi kerralla pöytäillä ilman herkkua ja muutenkin harjoitella sitä. Nyt ei olla kyllä yhtään treenattu näyttelyitä ajatellen.

Hukka seisoi muuten hyvin, mutta tarjosi välillä istumista. Kävelyt eestaas ja ympyrä meni tosi hyvin. Hukka oli reipas ja pysyi ravilla, paitsi kohdissa joissa oli ruoho pidempää (joku olis voinu leikata?). No onneksi n. puolet kehästä nurtsi oli tosi lyhyttä. Pöydällä ei välittänyt koplaamisesta yhtään ja antoi katsoa hampaat. Saimme punaisen nauhan :)

Punaisten kehässä Hukka meni hyvin ja oltiin kakkosia!! Vau! Yhteensä meidän luokassa oli 27 koiraa. Saatii hieno ruusuke ja pokaali, Hukalle näytepusseja, nameja ja muutama lelu ^^ (lahjoitetaan pieni vinkuva banaani). Keli suosi meitä, pientä tihkua tuli ja oli pilvistä. Juuri sopiva lämpötila niin Hukkakin oli pirtsakka. Kiitos seurasta Minttu-mitteli ja Fiona-apso omistajineen!

8 kommenttia:

  1. Ootte Hukan kanssa edistyneet valtavasti :) Ja touhunneet minkä ehtineet :) Rapsutuksia pörrölle!

    VastaaPoista
  2. Hukka kiittää ^^ ollaan tällä viikolla kunnostauduttu kyllä erilajien harrastamisessa, hyvää vaihtelua. Hukka oli aivan puhki kun tultiin kotiin - ja parin tunnin levon jälkeen taas valmiina riehumaan :D

    VastaaPoista
  3. Hukasta kasvaa nättikasvoinen poitsu. Paljonkos sillä on nyt painoa?

    VastaaPoista
  4. Mild Star's: Kävimme eläinkaupassa ja myyjä halusi punnita sen sellaisella kaupan hedelmävaa'alla: 1400g koiraa on meidän pallossa. :)

    VastaaPoista
  5. Ohhoh! Puoli vuotta ja 1400g :D Mein pienet oli jo 2kg molemmin polin puolivuotiaina :D
    Rico on tosin nyt about 2kg ja Ronja 2,5kg.

    Ei se Hukka taija enää kasvaa, ku lihasmassaa vain...taitaa jäädä alle 2kg. <3

    VastaaPoista
  6. Ootko opetellu trimmauksen? vai kuka hukkelia trimmaa näyttelyihin?

    VastaaPoista
  7. Luulen kans että jää alle 2 kiloseksi. Nyt vaan rotevuutta ja karvaa enää lisää ^^ Mä en osaa itse trimmata kuin korvat :( Oon käyttänyt Gapabo's kennelin omistajalla trimmauksessa ja oon ollut tosi tyytyväinen. Olis tarkotus jossain välissä ite opetella tota karvaa laittamaan, nyt oon vielä ihan peukalo keskellä kämmentä.

    VastaaPoista
  8. Onnea menestyksestä! Oltiin Leevi-mittelin kanssa katselemassa kehän laidalla :)

    VastaaPoista