13.12.2010

Hukka 2 vuotta! ja muita kuulumisia

Hukka täytti viime tortaina (9.12) kokonaiset kaksi vuotta! Mamman pikkupoika on nyt sitten aikuinen :) Tätä ei tosin käytöksessä huomaa. :D Synttärisankari nautti päivästä pääasiassa nukkuen ja nakkeja mutustellen. Sunnuntaina suuntasin turistiksi messariin Voittaja näyttelyyn. Pääasiassa vietin aikaa Dallukehällä, mutta tulipahan vähän shoppailtuakin. Löysin viimein pitkät nahkahihnat dogeille. On näitä etsittykin. Vaikka moni hihna on pitkä ja kapea, voi lukko olla todella iso ja painava. Nyt löytyi viimein pienillä lukoilla varustetut hihnat. Hukka sai uuden Yap-pedin, koska My on ottanut harrastuksekseen vanhan karvalakin silppuamisen. Peti on nyt sitten jäähyllä. Myn mielestä uuteen petiin olisi mahtunut kaksi pikkypystistä..




Lopputulos

Myn kanssa olemme aloittaneet naksutinkoulutuksen alkeet. Ehdollistin sitä naksuttimeen parina päivänä, jonka jälkeen siirryimme ekaan juttuun: seisomiseen. My tarjoaa mieluiten istumista, joten jokin muu piti valita ekaksi jutuksi. Kontakti olisi ollut Mylle aika vaikea, koska se ei sitä ole hiffannut. My keksi tosi nopsaan mistä on kyse ja saimme tosi monta onnistunutta toistoa putkeen. Katsotaan mitä otetaan seuraavaksi. Koirien lenkittäminen erikseen on kait tuottanut vähän tulosta, vaikka enpä tiedä. Erikseen ne menee tosi hyvin, mutta kun ottaa ne samaan aikaan (suurin osa päivän lenkeistä on tälläisiä) ne alkavat meuhkaamaan ja My rakastaa roikkua Hukan hihnassa. Argh!

Koska My on niin suulas ja tykkää haukkua kaikki vastaan tulevat isot koirat, lähdimme tapaamaan Lyraa ja Torstenia. Aluksi My haukkui kummankin, mutta oli kuitenkin kiinnostunut menemään lähemmäs. Kävelimme yhdessä ja My tottui kavereihin. Kehuin ja palkkasin kun pikku nakkimakkara oli hiljaa tai meni itse katsomaan lenkkikavereitaan. Onneksi meillä on näitä tuttuja, turvallisia isoja koiria ystäväpiirissä, muuten en tietäisi miten saisin totutettua Myn niihin. My on muutenkin epäluuloinen muita koiria kohtaan, joten ahkera sosiaalistaminen jatkuu kyllä koko nuoruusiän.

1 kommentti: