31.5.2009

Pentunäyttely Tuomarinkylässä

Mikä loistava tapa viettää kesän ehkä kuumin päivä: koiranäyttelyyn! Onneksi olimme olleet ennalta viisaita ja ottaneet järkyttävän näköisen, mutta todella kookkaan Eukanuban sateenvarjomme mukaan päivänvarjoksi. Sille oli tarvetta!

Hurautimme paikanpäälle vähän kahdentoista jälkeen. Kehä oli luonnollisesti myöhässä. Tuomarina toimi Karin Bergbom. Hukka pidettiin lähes koko ajan varjossa, joten sillä onneksi riitti energiaa tepastella kehässä. Pöydällä oli todella nätisti, tuomari pyysi menemään kehää ympäri (oikaistiin kyllä aika paljon, tai kehä olisi ollut vielä enemmän myöhässä..) ja kolmion. Hukka meni kivasti, mutta ei ollut mitenkään parhaimmillaan. Kuumalla säällä oli varmasti osuutensa asiassa.

Tuomari kehui hyvää ryhtiä, mittasuhteita, kaunista päätä ja ilmettä jne. Moitteena oli: hieman kinner ahdas tällä hetkellä. Mitä tämä mahtaa käytännössä tarkoittaa? Voiko sille tehdä jotain eli treenata jotenkin? (Sofi!?!) Lupaavia oltiin sen verran että kunniapalkinto tuli, ja samalla Roppi. Sain viimeinkin sen kauan janoamani ison kauniin ruusukkeen ;)

Eli kaikesta stressaamisesta huolimatta ne kivekset kuitenkin olivat laskeutuneet (mikä helpotus!), enkä ollut vain kuvitellut kahta mollukkaa. Tietysti eläinlääkäri sanoo vuosirokotuksessa sitten sen painavan sanansa.

Hukka oli aivan puhki kotiin päästessä ja meni suorinta tietä nukkumaan omaan petiin. Voi sitä pientä söpönaamaa. Unet oli hyvin ansaittu.

2 kommenttia:

  1. Onnea ihanalle Hukkikselle upeasta debyytistä! Kinnerahtauden saa hieman häivytettyä opettamalla koira vetämään kun liikutaan tuomarista poispäin. Ja tietty kannattaa kävellä vähän vinoon, niin tuomari ei nää :D. Ei ne jaksa loputtomiin pyytää teitä liikkumaan uudestaan... ;-)

    VastaaPoista
  2. Siis kinnerahtaus käytänössä tarkoittaa, että Hukalla on pihtikintut, eli kintereet ovat lähellä toisiaan. Voipi mennä iän kanssa ohi.

    VastaaPoista