22.5.2009

Hugga

Otimme sitten sen tottishetken maahanmenon osalta. Kesti monen monta minuuttia ennen kuin Hukka tarjosi makuulle menoa, mutta tarjosi ennen kuin ryhdyin epätoivoiseksi! Ja sitten se tarjosi uudestaan ja uudestaan :) Kyllä se sen vielä oppii.

Hukka kävi ihan oikeassa trimmauksessa. Nyt se on kaunis pumpulipallo. Hukka käyttäytyi itsekseen varsin hyvin trimmauksessa. Kitisi kovasti, mutta ei ihan kauheasti rimpuilluit eikä purrut. Sai jopa kehuja ihanasta luonteesta. Hukka sai kuitenkin kovan tuomion - nyt on ryhdyttävä laihikselle! Pieni pallomme on salakavalasti lihonnut turkkinsa alla. Makupaloja se ei pahemmin saa, joten nappulan ravintoaineet taitavat imeytyä oikein super hyvin. Toivottavasti H solakoituu nopsaan. Hankalaa pitää tuollaista söpönaamaa dietillä.

Tänään lähdimme shoppailemaan Tuusulan Happy Petiin. Liike on valtava ja valikoima loistava, puhumattakaan ihanista omistajista ;) Mukaan tarttui muun lisäksi Hugga (Hukka!) Wubba, jossa on kulkunen sisällä. Se oli rakkautta ensi kilinällä. Myös sadeasu odottelee nyt naulakossa, mallia Puppia For Peace, Camo. -> Pääsimme testaamaan asua jo tänään, ainakin kevyen sateen pitää hyvin eikä haittaa koiran liikkumista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti