7.5.2011

Voitto!

Voittajan hymy

Osallistuimme Hukkiksen kanssa Koirakerho K9:n seuranmestaruuskisoihin, jotka pidettiin Koivukylän Koiraharrastajien agilitykentellä. Osallistuimme Supermini-luokkaan, jossa Hukan lisäksi osallistumisoikeus oli myös Lauran Nikillä ja Miinalla :) Hukka voitti luokan! Jes!


Ennen radalle menoa pieni pommipoika meni taas rimoja ali, ihan tavallisilla suorilla hypyillä! ARGH! Radalla sillä ei onneksi ollut aikaa miettiä moista ja ainoa este joka tuotti ongelmia oli erittäin liukas A-este. Tai ainakin Hukan tassut liukuivat siinä.. Este saatiin kuitenkin suoritettua kahteen otteeseen ja tuloksena oli vain viisi virhepistettä. Jeij. Rata oli hyvin suoraviivainen ja helppo muistaa, vaikka silti kadotin koiran yhdessä kohtaa. No, pitäähän sitä jotenkin vaikeutta radan suorittamiseen saada ;) Kuvat Anne Paasikangas.

Tule-tule alas! Hyvä hyvä hyvä!

Kieli keskellä suuta..

Lisää kuvia ilmestyy osoitteeseen hukan.kivat.fi kunhan vaan ehdin käydä ne läpi.

5 kommenttia:

  1. Voi miten liikkis pieni agiliitäjä Hukkis! Hurjasti onnea hienosta suorituksesta, harmi kun ei ehditty kannustusjoukkoihin.

    VastaaPoista
  2. Kiitämme onnitteluista! Raskaan työn raataja lepuuttaa silmiään viltillä :) Oli varmasti näkemisen arvoinen suoritus, vaikka itse jouduin sähläämään radalla sen sijaan et olisin voinut nauraa katsomossa :D

    VastaaPoista
  3. Ihana kuva hymyilevästä Hukasta :) Hukkis meni kyllä tosi hyvin!

    VastaaPoista
  4. Ihana Hukka! Lainasin sulta pari kuvaa meidänkin blogiin. :)

    VastaaPoista
  5. Onneksi Hukka osasi, vaikka mä sähläsin ;)

    Kiitos Anne vielä kuvista!

    VastaaPoista