26.9.2010

Mätsäri Viikkissä

Kävimme piiiitkästä aikaa pyörähtämässä Match showssa. Tiibetinspanielit ry järjesti Viikin Gardeniassa mätsärin pienille koirille. Sää oli kolea kuin mikä, mutta pitihän sitä kannatus mielessä kestää. Edellisestä kerrastamme oli vierähtänyt jo vuosi, eikä pahemmin ole käytetty aikaa harjoitteluun. Siihen nähden Hukka oli super hieno.

Hukka hytisi kylmästä ja jännityksestä, joka saattoi vaikuttaa tulokseen. Tuomari ainakin vaikutti siltä, että luuli Hukan pelkäävän pöydällä.. No, ei voi mitään. Hampaitten kattominen meni tosi hyvin ja H antoi kopeloida. Tuloksena kuitenkin sininen nauha. Pöh. Sinisten kehässä H kuitenkin tepasteli neljänneksi, joten saatiin kotiin viemisiä: 2 kiloa laihisnappulaa, näytepussi ja dentastix-herkkutikkuja, sekä söpö ruusuke. :))

Herkkuvahti

Hukan tyttöystävä Miina

2 kommenttia:

  1. Hieno ja osuva saavutus :D jos jojoilu ei ota rauhoittuakseen. Meidänkin piti lähteä viikkiin, mutta uusi ukkelimme Pele söi la-su yönä leluhiiren hännän ja olimme sunnuntain parafiinikuurilla. Ei uskaltanut ottaa riskiä, että kuuri olisi alkanut tehoamaan kesken matkan. Olisi ollut mukava nähdä Hukkasta pitkään aikaan.

    Terkuin, jaana, Pele ja enkelipoika Benji

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti uuden pikkuisen kanssa on sujunut hyvin! Ehkä oli parempi, että jäitte kotiin. Voi noita penneleitä kun keksivät kaikkea :D

    VastaaPoista