28.3.2010

Viimeiset treenit Purinalla

Kevään viimeiset agilitytreenit Purinalla koittivat. Harjoittelimme hyppyneliöllä tiukempia linjoja :) H on niin pieni, että sen pitäisi pystyä tekemään tosi tiukkoja linjoja. Ohjaaja sen sijaan on iso ja kömpelö joten linjat eivät ole ihan parasta laatua :D Emme ehkä silti ole ihan toivottomia ^^ Ohjauskuvio oli hauska ja H hyppäsi nytkin hienosti hypyt, joissa rima oli alimmissa kiinnikkeissä. (Välillä nekin ovat olleet liian korkeita.) Voi olla, että emme pääse ikinä starttaamaan mölleissäkään tämän hyppykorkeusasian takia, mutta onneksi meillä on kummallakin hauskaa harjoitellessa.

Lopuksi teimme pisintä rataa ikinä :) Yhteensä 12 estettä. Rata koostui hypyistä ja putkista. Hukalla oli ihan kauhean hauskaa kun mentiin vaan huujaa vauhtia esteeltä toiselle ^^ Olisi tullut nollarata jos ohjaaja ei olisi sössinyt yhtä hyppyä :D Olen ajatellut hankkia kirjan, jossa olisi erilaisia harjoituksia valmiina kuten Clean Runin Exercise Sourcebook, jotta itsenäisten harjoituskertojen suunnittelu olisi vähän perusteellisempaa.

Nyt kun K9n vuorot ovat tältä keväältä ohi, odottelemme malttamattomina HSKHn Ojangon kentän vapautumista lumen peitosta. A-este on ollut Hlle vähän liikaa viime aikoina. Ojangosta löytyy vauva-A, jonka H on aikaisemmin joskus mennyt todella reippaasti. Jatkamme siis sillä :)

1 kommentti: